Kepsnys su pomidorais ir špinatais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, nugarinė, kepsniams, 4 vienetai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Aliejus
- Špinatai, 50 gramų
- Druska
- Sūris, fermentinis, 100 gramų
- Džiūvėsėliai, 70 gramų
- Česnakas, 3 skiltelės
- Pomidorai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Kiaulienos kepsnius pabarstome druska ir pipirais bei įtriname smulkintu česnaku. Paliekame mažiausiai vieną valandą šaldytuve.
Dubenyje išplakame kiaušinį.
Pomidorus supjaustome kubeliais bei smulkiai supjaustome špinatą.
Fermentinį sūrį sutarkuojame.
Kepsnius pamirkome kiaušinyje ir apvoliojame džiūvėsiuose. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir dedame kepsnius, kuriuos kepame po 4 minutes iš abiejų pusių. Ant iškeptų kepsnių dedame špinatus sumaišytus su smulkintais pomidorais, ant viršaus dedame tarkuoto sūrio. Kepsnius dedame į orkaitę, įkaitintą iki 200°C temp. ir kepame dar 10 minučių.
Kiaulienos kepsnius su špinatais ir pomidorais patiekiame šiltus su bulvių koše ar kitu mėgiamu garnyru.
» Rašyti komentarą
» Komentarai