Kepta antiena

Kepta antiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ančių krūtinėlė, 2 vienetai
  • Obuoliai, 2 vienetai
  • Kefyras, 0.5 litro
  • Prieskoniai vištienai , 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Šiam raceptui tinka ir kitos anties dalys. Mėsa būna labai minkšta.

  2. Mėsą įtrinti prieskoniais, užpilti kefyru ir palikti marinuotis per naktį.

  3. Išsimarinavusias dalis dėti į kepimo rankovę ir kepti 1 valandą iki 180 laipsnių įkaintoje orkaitėje, pavartant.

  4. Antieną išimti iš maišo ir, su visais išsiskyrusiais riebalais, sudėti į gilią skardą.

  5. Sudėti pjaustytus obuolius, galima pridėti bulvių.

  6. Kepti dar 40 minučių. Tiekti karštą.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Valerija
» Rašyti komentarą
» Komentarai