Kepta antienos file
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Antiena, filė su oda, 2 vnt, 0.5 kilogramo
- Apelsinai, 3 vienetai
- Imbieras, maltas, 1 žiupsnelis
- Prieskoninės žolelės, 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Antienos file įtrinti prieskonių mišiniu (maltu imbieru ir prieskoninėmis žolelėmis). 10-15 min. leisti mėsai pasimarinuoti. Kol mėsa marinuojasi, išspausti apelsinų sultis.
Įkaitinti keptuvę. Į įkaitintą keptuvę dėti antienos file odele žemyn ir 3-4 min. nevartant apkepti, apversti ir kitą pusę taip pat apkepti 3-4 min.
Į švarią, įkaitintą keptuvę supilti apelsinų sultis, jas pakaitinti ir sudėti apkeptą antienos file. Uždengti dangčiu ir palikti troškintis 10-15 min.
Iškeptą antienos file patiekti visą arba supjaustyti griežinėliais, pagardinti apelsinų padažu ir, jei reikia, druska.
Patiekti su mėgstamomis daržovėmis ar marinuotais vaisiais. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai