Kepta antienos file

Kepta antienos file
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Antiena, filė su oda, 2 vnt, 0.5 kilogramo
  • Apelsinai, 3 vienetai
  • Imbieras, maltas, 1 žiupsnelis
  • Prieskoninės žolelės, 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Antienos file įtrinti prieskonių mišiniu (maltu imbieru ir prieskoninėmis žolelėmis). 10-15 min. leisti mėsai pasimarinuoti. Kol mėsa marinuojasi, išspausti apelsinų sultis.

  2. Įkaitinti keptuvę. Į įkaitintą keptuvę dėti antienos file odele žemyn ir 3-4 min. nevartant apkepti, apversti ir kitą pusę taip pat apkepti 3-4 min.

  3. Į švarią, įkaitintą keptuvę supilti apelsinų sultis, jas pakaitinti ir sudėti apkeptą antienos file. Uždengti dangčiu ir palikti troškintis 10-15 min.

  4. Iškeptą antienos file patiekti visą arba supjaustyti griežinėliais, pagardinti apelsinų padažu ir, jei reikia, druska.

  5. Patiekti su mėgstamomis daržovėmis ar marinuotais vaisiais. Skanaus!

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Danutė
» Rašyti komentarą
» Komentarai