Kepta balta žuvis (Tilapia)

Kepta balta žuvis (Tilapia)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žuvis, Tilapia, 1 kilogramas
  • Citrinos, ar laimo sulčių
  • Sviestas, nesūdytas
  • Migdolai, smulkinti ir paskrudinti
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Įkaitinama orkaitė iki 175C. Kepimo indas patepamas riebalais (sveikiausia naudoti šviesų alyvų aliejų). Žuvis apibarstoma šv. maltais pipirais, druska, apšlakstoma citrinos sultimis ir įdedama kepti 12-15 min (kol pasidarys biri). Tuo laiku ištirpinti sviestą ir kaitinti kol paruduos ir/ar pradės putoti.
Sviestas užpilamas ant iškeptos žuvies ir užbarstoma migdolais.

Šis receptas tinka širdies ligomis sergantiems žmonėms

» Rašyti komentarą
» Komentarai
kristina
2016-01-09 19:24
As siandien gaminau. Man visai nepatiko. Gal ka ne taip padariau, bet skonis ne koks. Teko perdaryti....