Kepta cukinija su kariu
 
                        Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Svogūnai, 1 vienetas
- Česnakas, 1 skiltelė
- Pomidorai, 4 vienetai
- Cukinija, 1 vienetas
- Aliejus, 40 mililitrų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 5 valgomieji šaukštai
- Karis, 1 arbatinis šaukštelis
- Mineralinis vanduo, 200 mililitrų
- Druska
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Vynas, baltas, 2 valgomieji šaukštai
- Tabasko padažas, 2 lašai
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Cukiniją supjausčiau griežinėliais. Jei labai didelė cukinija, tai griežinėlius reikėtų perpjauti į 2-3 dalis.
Kiaušinius išplakiau, įmaišiau miltus, kario prieskonius, pyliau mineralinio vandens, kad miltai gerai ir tolygiai išsimaišytų. Tešla turi gautis skysta.
Įkaitau aliejų keptuvėje.
Cukinijos gabalėlius pamirkiau tešloje ir kepiau keptuvėje. Abi griežinėlio pusės turi gražiai apskrusti.
Svogūnus supjausčiau kubeliais. Česnaką sugrūdau. Pomidorus taip pat susmulkinau. Daržoves sumaišiau su alyvuogių aliejumi, baltu vynu ir tabasko padažu.
Šis daržovių garnyras labai tinka prie keptų cukinijų tešloje.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    