Kepta duona

Kepta duona
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakas, skiltelė, 1 vienetas
  • Duona, juoda arba balta, 10 riekių
  • Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:

Duonos riekeles supjaustykite 1-2 cm juostelėmis. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suguldykite riekeles ir kepkite kol viena pusė paruduos, tuomet apverskite. Kai abi pusės paruduos, išimkite iš keptuvės nuvarvindami aliejų. Duoną sudėkite į lėkštutę, leiskite ataušti ir ištrinkite visas skilteles česnako skiltele. Valgykite vieną ar prie alaus.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Kristupas
2017-09-18 14:00
Labai patiko ačiū
bibys
2016-07-26 20:26


man patinka duona su suriu kepta ir česnaku. arselis: asiduodu:

Ruta
2011-10-11 15:39
Oi, ačiu Aura.Aš laaabai norėjau tokios duonos išsikepti su lydytu suriu.Būtinai išsikepsiu.
AUra
2011-10-11 14:15
Supjaustote duonos riekes juostomis isilgai. iskepate aliejuje, istrinate cesnaku ir statote sulini, tarp duonos reikia deti sutarkuoto fermentinio surio. Kai pastatote sulini, apibarstote likusiu suriu ir minutei idedate i mikrobangu krosnele arba orkaite kad issilydytu suris. Ir grazu ir skanu!
AUra
2011-10-11 14:10
Labai skanu!! iskepkite balta duona (geriausiai tinka Norfoje yra pati pigiausia "Kasdienine) aliejuje, cesnaku galite netrinti. Tada sutarkuojate fermentini suri, ispaudziate cesnako, pridedate smulkintu petrazoliu ir majonezo ir sumaisote, gaunasi toks labai skanus padazas. Valgote duona su padazu. Patikekite labai labai skanu.