Kepta duona su įmantriu padažu

Kepta duona su įmantriu padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Duona, balta
  • Aliejus, kepimui
  • Druska
  • Krienai, naudojamas padažui, 1 valgomasis šaukštas
  • Majonezas, naudojamas padažui, 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakas, smulkiai kapotas, naudojamas padažui, 3 skiltelės
Padažui:
  • Sūris, smulkiai tarkuotas, fermentinis, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:

Duonos riekeles susipjaustome norimo dydžio gabaliukais ir apkepame įkaitintame aliejuje. Iškeptus duonos gabaliukus pagardiname druska. Padažui skirtus produktus sumaišome.

» Rašyti komentarą
» Komentarai