Kepta jautiena
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulienos lašiniai, rūkytis, 100 gramų
- Taukai (kiaulių), 1 arbatinis šaukštelis
- Jautiena, nugarinė, 1 kilogramas
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Kad būtų trapesnė, mėsa laikoma šaldytuve 4 paras. Prieš kepant įtrinama druska, prismaigstoma lašiniukų. Įdėta į indą užpilama riebalais ir kepama orkaitėje nuolat palaistant. Atvėsusi mėsa supjaustoma, sudedama į plokščią pusdubenį ir puošiama virtomis daržovėmis, žalumynais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-03-02 00:01
"Vejas" o ne receptas, nenurodta kiek laiko kepti, juk jautiena geriau nedakepusi nei neykandamai perkepusi.
2017-08-01 17:55