Kepta jautiena
![Kepta jautiena Kepta jautiena](https://m.receptai.lt/uploads/modules/recipes/thumb575x350/5018.jpg)
Akcijos:
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
?
- Kiaulienos lašiniai, rūkytis, 100 gramų
- Taukai (kiaulių), 1 arbatinis šaukštelis
- Jautiena, nugarinė, 1 kilogramas
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Kad būtų trapesnė, mėsa laikoma šaldytuve 4 paras. Prieš kepant įtrinama druska, prismaigstoma lašiniukų. Įdėta į indą užpilama riebalais ir kepama orkaitėje nuolat palaistant. Atvėsusi mėsa supjaustoma, sudedama į plokščią pusdubenį ir puošiama virtomis daržovėmis, žalumynais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-03-02 00:01
![](/app/assets/smileys/33.gif)
![](/app/assets/smileys/33.gif)
2017-08-01 17:55