Kepta jautienos nugarinė

Kepta jautienos nugarinė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jautiena, nugarinė, 1 kilogramas
  • Kiaulienos lašiniai, rūkyti, 100 gramų
  • Taukai (kiaulių), 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Kad mėsa būtų trapesnė, ji 4 dienas laikoma šaltai. Prieš kepant mėsa prismaigstoma ruoželiais supjaustytų lašinių ir ištrinama druska. Įdėta į keptuvą mėsa užpilama taukais ir kepama, nuolat palaistant, kol suminkštėja. Atšaldytas kepsnys supjaustomas ir, sudėjus į lėkštę, papuošiamas žalumynais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai