Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Ešerys, jūros, filė, 400 gramų
- Krevetės be kevalo, 200 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Druska
- Prieskoniai
- Pomidorai, trinti, konservuoti, 4 valgomieji šaukštai
- Grietinėlė, 35%, 100 mililitrų
- Vyšnios, šaldytos, 2 valgomieji šaukštai
- Citrinos, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Žuvytę pabarstome prieskoniais, pipirais, druska, apšlakstome citrinos sultimis ir paliekame pusvalandžiui. Išplakame kiaušinį, merkiame filė gabalėlius į kiaušinio plakinį ir kepame. Ruošiame krevečių padažą - į keptuvę pilame alyvuogių aliejaus, dedame supjaustytą česnaką, krevetes, smulkintą čili pipiriuką, smulkintus, žalius krapus, išspaudžiame citriną, beriame druskos pagal skonį, pamalame piprų ir trumpai pakepame ant silpnos ugnies, tada dedame trintus pomidorus, pilame grietinėlę ir dar patroškiname porą minučių. Iškeptą žuvytę dedame ant lėkštės, gausiai užpilame krevečių padažu, paberiame šaldytų vyšnių, puošiame juodais dirbtiniais ikrais, citrinos griežinėliu, poro lapeliu.
Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-03-09 14:56
vysnios jauciu ne i ta lekste papuole..........tikiuosi cia tik del papuosimo
2010-05-11 00:17
prie ko čia tinka vyšnios?
2011-10-03 17:14