Kepta jūros ešerio filė su grikiais

Kepta jūros ešerio filė su grikiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ešerys, jūros, filė, 3 vienetai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai, paniravimui
  • Grikiai, 300 gramų
  • Daržovės, džiovintos (morkos, svogūnai, krapai)
  • Poras, 2 vienetai
  • Majonezas
  • Pievagrybiai, ar kiti grybai
  • Sūris, fermentinis
Gaminimo instrukcija:

Žuvies filė pabarstome prieskoninėmis žolelėmis, pipirais, druska ir paliekame 30 min. Išsiverdame grikių kruopas su džiovintomis daržovėmis, dedame truputį druskos, pagardiname sviestu. Paliekame šiltai. Žuvytę pavoliojame kiaušinio plakiny, džiuvėsėliuose ir kepame ant silpnos ugnies, apverčiame, dedame ant viršaus tarkuoto fermentinio sūrio, pievagrybių, uždengiame ir kepame, kol gražiai apskrunda. Galima pabarstyti žaliais, smulkintais krapais. Pasigaminame porų salotų su majonezu ir turime puikius pietus.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Dalia
2010-03-31 14:46
Labai viliojančiai atrodo , tuoj eisiu bandyti . Ačiū už mintis