Kepta kiaulės širdis su svogūnais
- Svogūnai, laiškai, ryžulėlis, 1 vienetas
- Svogūnai, laiškai, ryžulėlis, 1 vienetas
- Kiauliena, širdis, 0.51 kilogramo
- Aliejus, kepimui
Marinatui:
Vanduo - truputis
Actas - 1 šaukštas
Svogūnas - 1 galva
Druska - pagal skonį
Juodieji malti pipirai - pagal skonį
Kiaulės širdį nuplaukite, supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir užmarinuokite marinatu, pasigamintu iš nurodytų ingredientų. Marinuotis palikite šaldytuve nuo dienos iki trijų.
Į keptuvę su įkaitintu aliejumi sumeskite žiedeliais supjaustytą svogūną, minutę pakepinkite ir sudėkite išsimarinavusią širdį. Kepkite kartais pamaišydami tol, kol išsigaruos susidaręs skystis, o pati mėsa gražiai apskrus. Į pabaigą sumeskite svogūnų laiškų žiedukus ir dar kelias minutes pakepinkite, kol laiškai suminkštės. Pabarstykite druska, pipirais ir kitais mėgstamais msos prieskoniais. Valgykite su įprastais garnyrais, bulvėmis, ryžiais, duona. Skanaus.
2010-08-19 10:25
2010-08-17 07:24
Skanaus abuciuotas:
2009-12-08 20:58
2009-12-07 20:45
2010-10-25 11:52