Kepta kiaulės širdis su svogūnais

Kepta kiaulės širdis su svogūnais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, laiškai, ryžulėlis, 1 vienetas
  • Svogūnai, laiškai, ryžulėlis, 1 vienetas
  • Kiauliena, širdis, 0.51 kilogramo
  • Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:

Marinatui:
Vanduo - truputis
Actas - 1 šaukštas
Svogūnas - 1 galva
Druska - pagal skonį
Juodieji malti pipirai - pagal skonį

Kiaulės širdį nuplaukite, supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir užmarinuokite marinatu, pasigamintu iš nurodytų ingredientų. Marinuotis palikite šaldytuve nuo dienos iki trijų.
Į keptuvę su įkaitintu aliejumi sumeskite žiedeliais supjaustytą svogūną, minutę pakepinkite ir sudėkite išsimarinavusią širdį. Kepkite kartais pamaišydami tol, kol išsigaruos susidaręs skystis, o pati mėsa gražiai apskrus. Į pabaigą sumeskite svogūnų laiškų žiedukus ir dar kelias minutes pakepinkite, kol laiškai suminkštės. Pabarstykite druska, pipirais ir kitais mėgstamais msos prieskoniais. Valgykite su įprastais garnyrais, bulvėmis, ryžiais, duona. Skanaus.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
kiaule
2010-10-25 11:52
eik sau sito tai tikrai nevalgiciau
julija
2010-08-19 10:25
o butinai laikit nuo dienos iki tryju?
aiste
2010-08-17 07:24
Labai geras kiaules sirdies receptas yar knygoje &#039amp;#039;Mociutes vaises&#039amp;#039;.
Skanaus abuciuotas:
Linksmute
2009-12-08 20:58
Jeigu sirdi isvirti su gausybe prieskoniu - rezultatas panasus i virta liezuvi.Skanu valgyti salta ,su krienu padazu. Kepti nebandziau,bet butinai pabandysiu.
Doli
2009-12-07 20:45
Man tai atrodo, kad tik keptuvėje širdis nebus minkšta. O gal klystu?Šeip atrodo labai