Kepta kiauliena

Kepta kiauliena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Prieskoniai
  • Druska
  • Džiūvėsėliai, malti, 3 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kiauliena, kumpis, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Kiaulienos kumpis supjaustykite skersai raumenis 1,5 cm storio gabalais, išmuškite kūjeliu, pabarstykite druska ir mėgstamais prieskoniais, pavoliokite išplaktame kiaušinyje ir džiūvėsėliuose ir kepkite įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių kol gražiai apskrus. Prie jų tinka keptos bulvės arba bulvių košė, įvairios daržovės.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2011-09-05 19:57
kol paruduos, t.y. apie 10min ant nelabai dideles ugnies
nesuprantu
2011-05-16 16:52
o kiek min kepti? kas zino, tai neskaito receptu, o naujokams juk svarbu suprasti kiek min kepama????dar apsinuodysiu, jei gerai nebus iskepta
as
2011-02-01 14:12
labai skanu ,bet taipat ir labai atsibode
vakare
2010-10-28 15:51
as tai ismusu mesike, itrinu prieskoniais ir dar majonezo uzdedu, tada palieku keliom val. po to mirkau i dziuvesius ir i kiausini ant galo dar surio uzdedu ir uzdengiu dangciu, kad isilydytu
Inetukas
2010-09-30 13:15
Vietoj džiūwėsių galima ir miltus naudoti.. ir geriau pirma miltuose pawolioti, o tada į kiaušinį..