Kepta kiauliena
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Prieskoniai
- Druska
- Džiūvėsėliai, malti, 3 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kiauliena, kumpis, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Kiaulienos kumpis supjaustykite skersai raumenis 1,5 cm storio gabalais, išmuškite kūjeliu, pabarstykite druska ir mėgstamais prieskoniais, pavoliokite išplaktame kiaušinyje ir džiūvėsėliuose ir kepkite įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių kol gražiai apskrus. Prie jų tinka keptos bulvės arba bulvių košė, įvairios daržovės.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-05-16 16:52
o kiek min kepti? kas zino, tai neskaito receptu, o naujokams juk svarbu suprasti kiek min kepama????dar apsinuodysiu, jei gerai nebus iskepta
2011-02-01 14:12
labai skanu ,bet taipat ir labai atsibode
2010-10-28 15:51
as tai ismusu mesike, itrinu prieskoniais ir dar majonezo uzdedu, tada palieku keliom val. po to mirkau i dziuvesius ir i kiausini ant galo dar surio uzdedu ir uzdengiu dangciu, kad isilydytu
2010-09-30 13:15
Vietoj džiūwėsių galima ir miltus naudoti.. ir geriau pirma miltuose pawolioti, o tada į kiaušinį..
2011-09-05 19:57