Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kmynai, smulkinti
- Rozmarinas, lapeliai, 3 vienetai
- Grietinėlė, 35%, 2 valgomieji šaukštai
- Rauginti kopūstai, 750 gramų
- Pomidorų padažas, 3 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska
- Kiauliena, liesa, 500 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Kiauliena įtrinama druska, apkepinama kartu su stambiai supjaustytais svogūnais, įpylus truputį vandens, uždengiama dangčiu ir troškinama ant nedidelės ugnies, kol suminkštėja. Po to suberiami kmynai, rozmarino lapeliai, supilama grietinėlė. Rauginti kopūstai ištroškinami su pomidorų padažu ir cukrumi. Mėsa supjaustoma griežinėliais ir sudedama ant kopūstų. Prie šio valgio paduodamos bulvės ir atskirai — padažas.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-11-18 13:31
bandysiu,manau ir skanu ir sotu
2010-02-06 16:56
2017-03-18 08:55