Kepta lašiša
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 140 gramų
- Sviestas, 80 gramų
- Garstyčios, 1 valgomasis šaukštas
- Juodieji pipirai
- Druska
- Prieskoniai, citrinpipiriai ir t.t.
- Krapai, sukapoti, 1 valgomasis šaukštas
- Citrinų sultys, 1 valgomasis šaukštas
- Lašiša, filė, 600 gramų
- Grietinė, liesa, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Sumaišykite grietinę, garstyčias, citrinos sultis, druską, smulkintus krapus ir kitus prieskonius pagal skonį.
Lašišos filė gabaliukus apvoliokite grietinės masėje ir sudėkite į molinį kepimo indą.
Sviestą ir miltus išminkykite su pirštais, kaip trintumėte trupiniams. Gautus miltų ir sviesto trupinius sudėkite ant lašišos.
Kepkite 200° C orkaitėje apie 15 minučių.
» Rašyti komentarą