Kepta lašiša

Kepta lašiša
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 140 gramų
  • Sviestas, 80 gramų
  • Garstyčios, 1 valgomasis šaukštas
  • Juodieji pipirai
  • Druska
  • Prieskoniai, citrinpipiriai ir t.t.
  • Krapai, sukapoti, 1 valgomasis šaukštas
  • Citrinų sultys, 1 valgomasis šaukštas
  • Lašiša, filė, 600 gramų
  • Grietinė, liesa, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Sumaišykite grietinę, garstyčias, citrinos sultis, druską, smulkintus krapus ir kitus prieskonius pagal skonį.
Lašišos filė gabaliukus apvoliokite grietinės masėje ir sudėkite į molinį kepimo indą.
Sviestą ir miltus išminkykite su pirštais, kaip trintumėte trupiniams. Gautus miltų ir sviesto trupinius sudėkite ant lašišos.
Kepkite 200° C orkaitėje apie 15 minučių.

» Rašyti komentarą