Kepta lašiša

Kepta lašiša
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Lašiša, 400 gramų
  • Garstyčios, 1 valgomasis šaukštas
  • Medus, 2 valgomieji šaukštai
  • Citrinos, 0.5 vieneto
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Lašišos filė supjaustykite norimo dydžio gabaliukais ir įtrinkite druska bei pipirais.

Medų sumaišykite su garstyčiomis ir šviežiai spaustomis citrinų sultimis (sulčių užteks tiek, kiek išspausite iš pusės citrinos).

Įtrinkite žuvį medaus ir garstyčių marintu ir palaikykite apie 1 valandą.

Kepkite 190° C orkaitėje apie 15 minučių.

Gero apetito :-)

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Sandra(Maisto technologė, kvalifikuota virėja- konditerė)
2019-11-07 12:40
Lašišą kepu 210 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min. Tikrai ne 15.
VIOLETA
2015-02-18 20:38
Dekoju uz recepta. Tikras gardumelis!
Ina
2014-11-03 21:17
Labai skanu
Jurga
2014-08-17 12:52
Labai skanu, gaminsiu dar ir dar ))
Nora
2014-07-28 23:38
Aciu uz recepta,seimynai patiko