Kepta lašiša su brokolių padažu

Kepta lašiša su brokolių padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Brokoliai, 200 gramų
  • Pelėsinis sūris, 50 gramų
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
  • Actas, 1 valgomasis šaukštas
  • Krapai, padažui
  • Sviestas, 80 gramų
  • Lašiša, filė, 700 gramų
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Druska
  • Juodieji pipirai, malti
  • Krapai, padažui, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:

Lašišą apibarstykite druska ir pipirais.
Iš pergamentinio popieriaus išsikirpkite apvalius lakštus (maždaug 20 cm skersmens). 4 porcijoms paruošti reikės 8 lakštų.
Ant pergamentinio popieriaus lapų sudėkite lašišos gabaliukus. Ant viršaus uždėkite 1-2 griežinėlius citrinos.
Apibarstykite krapais ir uždėkite po gabaliuką sviesto.
Uždenkite antruoju popieriaus lapu.
Kepkite orkaitėje apie 15-20 min. 190° C orkaitėje.

Padažas:
brokolius sudėkite į verdantį vandenį ir pavirkite 3-4 minutes. Po to išgriebkite ir palikite nusivarvėti.
Brokolius, sūrį, majonezą, actą ir krapus sutrinkite iki vientisos tyrelės su elektriniu trintuvu.

Žuvį patiekite su pasigamintu padažu.
Nepaprastai skanu ir greitai paruošiama.

Gero apetito!

» Rašyti komentarą
» Komentarai