Kepta lašiša su gervuogių padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Cukrus
- Svogūnai, raudoni, 1 vienetas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Citrinų sultys, 3 valgomieji šaukštai
- Imbieras
- Gervuogės, uogienė, 250 mililitrų
- Lašiša, filė, 0.5 kilogramo
- Sviestas, 35 gramai
Gaminimo instrukcija:
Lašišos filė įtrinkite prieskoniais: druska, pipirais ir cukrumi. Viską apšlakstykite citrinos sultimis.
Kepkite žuvį ant grotelių 180 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.
Smulkiai sukapokite svogūną.
Ištirpinkite puodelyje sviestą ir suberkite svogūnus. Pakepinkite 2-3 minutes.
Įmaišykite imbierą. Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite uogienę.
Žuvį patiekite su padažiuku.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai