Kepta lašiša su gervuogių padažu

Kepta lašiša su gervuogių padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus
  • Svogūnai, raudoni, 1 vienetas
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Citrinų sultys, 3 valgomieji šaukštai
  • Imbieras
  • Gervuogės, uogienė, 250 mililitrų
  • Lašiša, filė, 0.5 kilogramo
  • Sviestas, 35 gramai
Gaminimo instrukcija:

Lašišos filė įtrinkite prieskoniais: druska, pipirais ir cukrumi. Viską apšlakstykite citrinos sultimis.
Kepkite žuvį ant grotelių 180 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.
Smulkiai sukapokite svogūną.
Ištirpinkite puodelyje sviestą ir suberkite svogūnus. Pakepinkite 2-3 minutes.
Įmaišykite imbierą. Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite uogienę.
Žuvį patiekite su padažiuku.

Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai