Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu

Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska
  • Juodieji pipirai, malti
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Majonezas, 4 valgomieji šaukštai
  • Citrinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
  • Lašiša, 1 kilogramas
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Krevetės be kevalo, 500 gramų
  • Sūris, fermentinis, 250 gramų
Gaminimo instrukcija:

Lašišą supjaustykite gabalais, įtrinkite prieskoniais ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Svogūnus supjaustykite plonais griežinėliais ir pakepinkite įkaitintame aliejuje (2-3 min.).
Ant žuvies gabalų sudėkite svogūnus, ant svogūnų sudėkite krevetes, aptepkite majonezu ir viršų apibarstykite sutarkuotu fermentiniu sūriu.
Kepkite 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 15-20 minučių.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Viktorija
2017-07-04 22:08
Niam
Lukas
2017-04-09 21:46
Vertas demesio receptas, tik krevetes pakepiau su baltu vynu