Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Majonezas, 4 valgomieji šaukštai
- Citrinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
- Lašiša, 1 kilogramas
- Svogūnai, 3 vienetai
- Krevetės be kevalo, 500 gramų
- Sūris, fermentinis, 250 gramų
Gaminimo instrukcija:
Lašišą supjaustykite gabalais, įtrinkite prieskoniais ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Svogūnus supjaustykite plonais griežinėliais ir pakepinkite įkaitintame aliejuje (2-3 min.).
Ant žuvies gabalų sudėkite svogūnus, ant svogūnų sudėkite krevetes, aptepkite majonezu ir viršų apibarstykite sutarkuotu fermentiniu sūriu.
Kepkite 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 15-20 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-04-09 21:46
Vertas demesio receptas, tik krevetes pakepiau su baltu vynu
2017-07-04 22:08