Kepta lašiša tešloje
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Citrinų sultys, 1 valgomasis šaukštas
- Lašiša, filė, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Lašišos filė įtrinkite druska ir pipirais. Sudėkite žuvį į dubenėlį ir aptepkite majonezu.
Išplakite kiaušinius su miltais, prieskoniais ir citrinos sultimis. Citrinos sulčių galima ir nepilti.
Žuvies filė gabaliukus pamirkykite skystoje tešloje ir kepkite įkaitintame aliejuje.
Kepkite kiekvieną žuvies gabaliuką bent po 3-4 minutes ant mažo kaitrumo ugnies, kad neprisviltų ir gerai iškeptų.
Taip pat galima kepti bet kurios žuvies filė.
» Rašyti komentarą
» Komentarai