Kepta lydeka
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Jūros lydeka, 1 kilogramas
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Citrinos, 1 vienetas
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Paruoštą lydeką nusausinkite, įtrinkite druska, pipirais, jeigu turite žuvies prieskoniais. Lydeką sudėkite į keptuvą su įkaitintu aliejumi, užpilkite grietinės, miltų, išspaustos citrinos sulčių mišiniu ir kepkite orkaitėje kartais palaistant susidariusiomis sultimis.
Iškeptą, supjaustyta lydeką dėkite į pusdubenį ir užpilkite tuo pačiu padažu kuriame kepė. Prie žuvies duokite virtų bulvių, bulvių košės ar duonos, žalių ar raugintų kopūstų, papuoškite salotomis, agurkais, alyvuogėmis ar kitomis daržovėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-11-12 18:39
O koks orkaites karstumas,kiek laiko kept?
2011-03-15 19:29
xxx nugi parasyta - užpilkite grietinės, miltų, išspaustos citrinos sulčių mišiniu
2011-02-18 13:44
nesuprantu kaip ta grietine ir miltus uzpilt? jie turi buti ismaisyti kartu? kaip-paaiskinkit !
2010-10-27 13:57
neblogas,man patiko,svecius dar tik vaisinsiu )
2013-11-03 23:08