Kepta menkė majonezo padaže

Kepta menkė majonezo padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinų sultys, šviežios, 45 mililitrai
  • Majonezas, 60 mililitrų
  • Grietinė, 55 gramai
  • Sviestas, 20 gramų
  • Menkės, filė, 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai 4 porcijoms.

Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų.
Dubenėlyje sumaišyti sviestą, majonezą, grietinę ir citrinos sultis.
Menkės file pabarstyti žuvies prieskoniais ar kitais mėgstamais ir įdėti į karščiui atsparų stiklinį indą.
Užpilti gautą masę ant žuvies ir kepti orkaitėje apie 40 minučių.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Aurelija
2015-08-11 15:08
Kiek laiko kepti orkaiteje?
Vladas
2015-06-02 20:40
Dar krapu,svogunu
martynas
2014-11-03 20:27
Visai ne blogai.Tik gal truputi maziau reiketu citrinos sulciu
Gražina
2014-07-25 09:24
Dažnai kepu menkę. Kartais geriau pavyksta, kartais prasčiau. Išbandžiau šitą receptą. Tobula. Tiesa, dar pridėjau pjaustytų svogūnų, pomidodų ir Džiūgo
Janina
2012-11-09 18:36

Taip&quotkaniai&quoturašyta,būtinai išmėginsiu,ačiū už receptą.