Kepta menkė majonezo padaže
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Citrinų sultys, šviežios, 45 mililitrai
- Majonezas, 60 mililitrų
- Grietinė, 55 gramai
- Sviestas, 20 gramų
- Menkės, filė, 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai 4 porcijoms.
Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų.
Dubenėlyje sumaišyti sviestą, majonezą, grietinę ir citrinos sultis.
Menkės file pabarstyti žuvies prieskoniais ar kitais mėgstamais ir įdėti į karščiui atsparų stiklinį indą.
Užpilti gautą masę ant žuvies ir kepti orkaitėje apie 40 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-06-02 20:40
Dar krapu,svogunu
2014-11-03 20:27
Visai ne blogai.Tik gal truputi maziau reiketu citrinos sulciu
2014-07-25 09:24
Dažnai kepu menkę. Kartais geriau pavyksta, kartais prasčiau. Išbandžiau šitą receptą. Tobula. Tiesa, dar pridėjau pjaustytų svogūnų, pomidodų ir Džiūgo
2012-11-09 18:36
Taip"kaniai"urašyta,būtinai išmėginsiu,ačiū už receptą.
2015-08-11 15:08