Kepta orkaitėje lydeka

Kepta orkaitėje lydeka
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jūros lydeka, 1 kilogramas
  • Morkos, 1 vienetas
  • Žiediniai kopūstai, 200 gramų
  • Šparaginės pupelės, 100 gramų
  • Dižono garstyčios, 1 valgomasis šaukštas
  • Prieskoniai, žuviai
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Juodieji pipirai, žirneliai, 5 vienetai
  • Lauro lapai, 4 vienetai
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvis supjaustoma storais gabalais ir dedame į verdantį vandenį. Verdama ant mažos ugnies 10 - 15 minučių. Į vandenį beriama druskos, dedami lauro lapai, pipirai.
     

  2. Apvirta lydeka dedama kartu su daržovėmis į aliejumi pateptą kepimo skardą, apšlakstoma citrinų sultimis, apibarstoma prieskoniais žuviai ir kepama orkaitėje apie 20 - 30 minučių.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 1
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai