Kepta orkaitėje lydeka
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jūros lydeka, 1 kilogramas
- Morkos, 1 vienetas
- Žiediniai kopūstai, 200 gramų
- Šparaginės pupelės, 100 gramų
- Dižono garstyčios, 1 valgomasis šaukštas
- Prieskoniai, žuviai
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Juodieji pipirai, žirneliai, 5 vienetai
- Lauro lapai, 4 vienetai
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 1
Žuvis supjaustoma storais gabalais ir dedame į verdantį vandenį. Verdama ant mažos ugnies 10 - 15 minučių. Į vandenį beriama druskos, dedami lauro lapai, pipirai.
Apvirta lydeka dedama kartu su daržovėmis į aliejumi pateptą kepimo skardą, apšlakstoma citrinų sultimis, apibarstoma prieskoniais žuviai ir kepama orkaitėje apie 20 - 30 minučių.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai