Kepta plekšnė padaže

Kepta plekšnė padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Actas
  • Druska
  • Plekšnė, 1 kilogramas
  • Aliejus, 8 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 2.5 valgomojo šaukšto
  • Petražolės, 25 gramai
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Nuvalyta žuvis supjaustoma gabalais (jei nedidelės, pjaustyti nereikia), pasūdoma ir sudedama į ugniai atsparų stiklinį indą.
Padažui miltai pakepinami su aliejumi, sudedami smulkiai supjaustyti petražolių lapeliai ir pakepinami. Įpilama karšto vandens, acto, pasūdoma, įberiama pipirų. Padažas turi būti grietinės tirštumo.
Padažu užpilama paruošta žuvis ir kepama orkaitėje. Patiekiama atšaldyta tame pačiame inde, kuriame kepė.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
saulius
2012-10-24 23:37
ryt bandysiu kept
Paulius
2011-11-17 15:53
Taigi, dviese pabandė ir palaidojo juos, matyt, nes atsiliepimų nebėra...
Jurgita
2011-05-16 20:05
Na bandau ragausim...kas per skonis...
Linas
2009-06-19 20:21
Nagi pabandysiu