Kepta plekšnė padaže
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Actas
- Druska
- Plekšnė, 1 kilogramas
- Aliejus, 8 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 2.5 valgomojo šaukšto
- Petražolės, 25 gramai
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Nuvalyta žuvis supjaustoma gabalais (jei nedidelės, pjaustyti nereikia), pasūdoma ir sudedama į ugniai atsparų stiklinį indą.
Padažui miltai pakepinami su aliejumi, sudedami smulkiai supjaustyti petražolių lapeliai ir pakepinami. Įpilama karšto vandens, acto, pasūdoma, įberiama pipirų. Padažas turi būti grietinės tirštumo.
Padažu užpilama paruošta žuvis ir kepama orkaitėje. Patiekiama atšaldyta tame pačiame inde, kuriame kepė.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-11-17 15:53
Taigi, dviese pabandė ir palaidojo juos, matyt, nes atsiliepimų nebėra...
2011-05-16 20:05
Na bandau ragausim...kas per skonis...
2009-06-19 20:21
Nagi pabandysiu
2012-10-24 23:37