Kepta šoninė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulienos šoninė, 1 kilogramas
- Taukai (kiaulių), 1 valgomasis šaukštas
- Kmynai, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Iš mėsos išimami kaulai, ji pasūdoma ir apkepinama taukuose arba aliejuje. Sudėjus į keptuvę, mėsa apibarstoma kmynais, apdedama svogūnų griežinėliais ir kepama, palaistant sunka. Šalta mėsa supjaustoma ir sudedama į pailgą pusdubenį. Puošiama žalumynais, raugintų agurkų spiralėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-09-22 16:40
kepta sonine ;geriausiai marinuojama su prieskoniais,laikoma kokia viena para,kad gerai isimarinuotu,tada kepam folijoj,ji buna sultingesne ir skanesne,pries baigiant kepti nuimama folija,kad sonine apskrustu
prie jos tinka keptos bulves ir sv.darzoviu salotos 
prie jos tinka keptos bulves ir sv.darzoviu salotos 
2016-03-20 18:48