Kepta šoninė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulienos šoninė, 1 kilogramas
- Taukai (kiaulių), 1 valgomasis šaukštas
- Kmynai, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Iš mėsos išimami kaulai, ji pasūdoma ir apkepinama taukuose arba aliejuje. Sudėjus į keptuvę, mėsa apibarstoma kmynais, apdedama svogūnų griežinėliais ir kepama, palaistant sunka. Šalta mėsa supjaustoma ir sudedama į pailgą pusdubenį. Puošiama žalumynais, raugintų agurkų spiralėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-09-22 16:40
kepta sonine ;geriausiai marinuojama su prieskoniais,laikoma kokia viena para,kad gerai isimarinuotu,tada kepam folijoj,ji buna sultingesne ir skanesne,pries baigiant kepti nuimama folija,kad sonine apskrustu prie jos tinka keptos bulves ir sv.darzoviu salotos
2016-03-20 18:48