Kepta stinta su krapais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Stinta, 1 kilogramas
- Kvietiniai miltai, 0.5 stiklinės
- Aliejus, 6 valgomieji šaukštai
- Druska
- Krapai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Nuvalytos žuvys nuplaunamos, apdžiovinamos ir pasūdomos. Įsisūrėjusios žuvys pavoliojamos miltuose ir iškepamos aliejuje.
Iš žuvų galvų, pelekų ir smulkių žuvelių išverdamas sultinys, nukošiamas, pridedama krapų stiebų ir, pavirinus 15 minučių, vėl nukošiamas. Karštu sultiniu apipilamos žuvys ir padedamos šaltai. Prieš patiekiant sultinys nupilamas, o žuvis pabarstoma smulkiai supjaustytais krapų lapeliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai