Kepta supjaustyta višta

Kepta supjaustyta višta
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, 1 vienetas
  • Sviestas, 40 gramų
  • Pomidorų padažas, 50 gramų
  • Grietinė, 0.5 stiklinės
  • Krienai, tarkuoti, 1 valgomasis šaukštas
  • Razinos, 30 gramų
  • Druska
  • Cukrus
  • Citrinų sultys
Gaminimo instrukcija:

Išdarinėta višta, nupjovus kaklą ir sparnus, perpjaunama pusiau, įtrinama druska, pašlakstoma citrinos sultimis ir palaikoma 1 val. Vėliau palaistoma sviestu ir kepama orkaitėje. Pusiau iškepusi višta apliejama pomidorų padažu, o netrukus užpilama ir grietine, sumaišyta su razinomis bei krienais. Tiekiama su keptomis šiaudeliais supjaustytomis bulvėmis, pomidorais, salotų lapeliais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai