Kepta supjaustyta višta
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, 1 vienetas
- Sviestas, 40 gramų
- Pomidorų padažas, 50 gramų
- Grietinė, 0.5 stiklinės
- Krienai, tarkuoti, 1 valgomasis šaukštas
- Razinos, 30 gramų
- Druska
- Cukrus
- Citrinų sultys
Gaminimo instrukcija:
Išdarinėta višta, nupjovus kaklą ir sparnus, perpjaunama pusiau, įtrinama druska, pašlakstoma citrinos sultimis ir palaikoma 1 val. Vėliau palaistoma sviestu ir kepama orkaitėje. Pusiau iškepusi višta apliejama pomidorų padažu, o netrukus užpilama ir grietine, sumaišyta su razinomis bei krienais. Tiekiama su keptomis šiaudeliais supjaustytomis bulvėmis, pomidorais, salotų lapeliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai