Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"

Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska
  • Tilapija, filė (3 vnt), 400 gramų
  • Aliejus, moliūgų arba alyvuogių
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

"Kepuraitei":
Krevetės smulkios 200 g
Minkštas sūris 70-80 g
2 kiaušinių trynių
Moliūgų sėklos 1-2 šaukštų

1. Žuvį nuplauti ir nusausinti, aptepti moliūgų aliejumi ir apibarstyti prieskoniais. Taip palikti 10-15 minučių.
2. Susmulkinti krevetės (kelias krevetes palikti), trynius, sūrį bei moliūgų sėklas – viską kartu dedam į blenderį.
3. Į kepimo formą dedame žuvį ir ant viršaus užtepam "kepuraitės" masę + paliktas nesmulkintas krevetes. Kepti 190-200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
egle
2011-09-29 13:04
be galo skanu,pabandziau ir labai patiko,tad turesiu ka pasiulyti savo sveciams.
megstu
2010-05-17 14:04
krevetes.