Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska
- Tilapija, filė (3 vnt), 400 gramų
- Aliejus, moliūgų arba alyvuogių
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
"Kepuraitei":
Krevetės smulkios 200 g
Minkštas sūris 70-80 g
2 kiaušinių trynių
Moliūgų sėklos 1-2 šaukštų
1. Žuvį nuplauti ir nusausinti, aptepti moliūgų aliejumi ir apibarstyti prieskoniais. Taip palikti 10-15 minučių.
2. Susmulkinti krevetės (kelias krevetes palikti), trynius, sūrį bei moliūgų sėklas – viską kartu dedam į blenderį.
3. Į kepimo formą dedame žuvį ir ant viršaus užtepam "kepuraitės" masę + paliktas nesmulkintas krevetes. Kepti 190-200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-05-17 14:04
krevetes.
2011-09-29 13:04