Kepta triušiena

Kepta triušiena
Kepta triušiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Triušiena, apie 1,5 kg triušis, 1 vienetas
  • Česnakas, 4 skiltelės
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Triušį supjaustyti dalimis. Susmulkinti česnaką. Mėsą įtrinti prieskoniais (druska, česnakas, pipirai) ir palikti apie 30 minučių pasimarinuoti.

  2. Į kepimo indą sudėti marinuotą triušieną ir uždengti folija.
    Pašauti į 170 C įkaitintą orkaitę ir kepti apie 40 min.

  3. Patiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Danutė
» Rašyti komentarą
» Komentarai