Kepta triušiena

Kepta triušiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Taukai (kiaulių), 1 valgomasis šaukštas
  • Morkos, 3 vienetai
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Kiaulienos lašiniai, 120 gramų
  • Bulvės, 8 vienetai
  • Triušiena, 800 gramų
Gaminimo instrukcija:

Triušiena (užpakalinė dalis su juosmeniu) nuplaunama, nusausinama, pasūdoma, prismaigstoma lašiniukų, aptepama grietine, dedama į skardą su įkaitintais riebalais ir kepama karštoje orkaitėje (180-190 laipsnių apie 1 valandą). Kai mėsa apkepa, sudedamos supjaustytos daržovės ir kepama, kas 10 min. palaistant triušiena atsiradusiu skysčiu. Iškepta triušiena supjaustoma ir sudedama į pašildytą pusdubenį. Kartu tiekiama ir iškeptų daržovių. Nuo kepsnio skysčio nugraibstomi riebalai, atskiedžiami karštu vandeniu, paverdami ir supilami ant mėsos.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
lina
2013-11-29 21:01
nuostabus patiekaliukas.mes tai patys auginame triusius tai triusiena lepinames daznai.
rita
2013-04-28 10:59
manau,cia skanu. Bandysiu.
aida
2011-12-24 12:44
super receptas. seima pagyre per vakariene. tik prie jo reikia padaziuko gietininio