Kepta triušiena
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska
- Svogūnai, 1 vienetas
- Taukai (kiaulių), 1 valgomasis šaukštas
- Morkos, 3 vienetai
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
- Kiaulienos lašiniai, 120 gramų
- Bulvės, 8 vienetai
- Triušiena, 800 gramų
Gaminimo instrukcija:
Triušiena (užpakalinė dalis su juosmeniu) nuplaunama, nusausinama, pasūdoma, prismaigstoma lašiniukų, aptepama grietine, dedama į skardą su įkaitintais riebalais ir kepama karštoje orkaitėje (180-190 laipsnių apie 1 valandą). Kai mėsa apkepa, sudedamos supjaustytos daržovės ir kepama, kas 10 min. palaistant triušiena atsiradusiu skysčiu. Iškepta triušiena supjaustoma ir sudedama į pašildytą pusdubenį. Kartu tiekiama ir iškeptų daržovių. Nuo kepsnio skysčio nugraibstomi riebalai, atskiedžiami karštu vandeniu, paverdami ir supilami ant mėsos.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-04-28 10:59
manau,cia skanu. Bandysiu.
2011-12-24 12:44
super receptas. seima pagyre per vakariene. tik prie jo reikia padaziuko gietininio
2013-11-29 21:01