Kepta veršiena

Kepta veršiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska
  • Taukai (kiaulių), 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakas
  • Veršiena, kumpis, 1 kilogramas
  • Žalumynai
  • Krapai
  • Petražolės
Gaminimo instrukcija:

Mėsa nuplaunama, apdžiovinama, nupjausčius plėves, įtrinama druska su česnaku, surišama, apkepinama riebaluose keptuvėje, vėliau dedama į orkaitę. Kepama apie valandą, nuolat palaistant. Ataušusi mėsa supjaustoma. Likęs padažas ataušinamas ir, kai pradeda stingti, iš popierinio maišelio ar konditerinio švirkšto plona srovele išspaudžiamas ant lėkštėje gražiai išdėliotos mėsos. Puošiama krapų, petražolių lapeliais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2009-09-06 14:11
labai skaniai gavosi pagal šį receptą