Kepta veršiena
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska
- Taukai (kiaulių), 2 valgomieji šaukštai
- Česnakas
- Veršiena, kumpis, 1 kilogramas
- Žalumynai
- Krapai
- Petražolės
Gaminimo instrukcija:
Mėsa nuplaunama, apdžiovinama, nupjausčius plėves, įtrinama druska su česnaku, surišama, apkepinama riebaluose keptuvėje, vėliau dedama į orkaitę. Kepama apie valandą, nuolat palaistant. Ataušusi mėsa supjaustoma. Likęs padažas ataušinamas ir, kai pradeda stingti, iš popierinio maišelio ar konditerinio švirkšto plona srovele išspaudžiamas ant lėkštėje gražiai išdėliotos mėsos. Puošiama krapų, petražolių lapeliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-09-06 14:11