Kepta višta
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Česnakas, 2 skiltelės
- Svogūnai, 1 vienetas
- Vištiena, 1.5 kilogramo
- Čiobreliai, šakelės, 2 vienetai
- Rozmarinas, šakelės, 1 vienetas
- Džiovintas raudonėlis, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:
Nuo čiobrelių nurenkame gležnus lapelius, nuo rozmarino spygliukus nuplėšome ir supjaustome, česnaką sutriname ir dedame prie žolelių, beriame druskos, pipirų, raudonėlio (jei turite šviežio raudonėlio, galite ir jį naudoti), viską sumaišome.
Pasigamintu prieskonių mišiniu įtriname vištą.
Į vištos kiaurymę įdedame nulupą svogūną.
Pašauname į iki 220° C įkaitintą orkaitę, tokioje temperatūroje kepame 10 min., po to sumažiname temperatūrą iki 160° C ir kepame apie 2 val.
» Rašyti komentarą
» Komentarai