Kepta višta su apelsinais ir razinomis

Kepta višta su apelsinais ir razinomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, 1 vienetas
  • Sviestas, 50 gramų
  • Apelsinai, 2 vienetai
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Razinos, 50 gramų
  • Obuolių sultys, 0.5 stiklinės
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Išdarinėta višta įtrinama prieskoniais ir (surišus jos kojas) 1 val. laikoma šaltai. Vėliau apkepama riebaluose ir 1 val. kepama orkaitėje, vis pašlakstoma obuolių sultimis ir atsiradusiu skysčiu. Iškepusi višta supjaustoma, išimami kaulai, o mėsa vėl sudedama į puodą. Apelsinai nuplaunami, nuplikomi verdančiu vandeniu, supjaustomi (sėklos išimamos), sudedami ant vištienos kartu su razinomis, tarkuotomis citrinos bei apelsino žievelėmis ir pakaitinama. Tiekiama su keptomis bulvėmis, vaisių kompotu.

» Rašyti komentarą
» Komentarai