Kepta višta su apelsinais ir razinomis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, 1 vienetas
- Sviestas, 50 gramų
- Apelsinai, 2 vienetai
- Citrinos, 1 vienetas
- Razinos, 50 gramų
- Obuolių sultys, 0.5 stiklinės
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Išdarinėta višta įtrinama prieskoniais ir (surišus jos kojas) 1 val. laikoma šaltai. Vėliau apkepama riebaluose ir 1 val. kepama orkaitėje, vis pašlakstoma obuolių sultimis ir atsiradusiu skysčiu. Iškepusi višta supjaustoma, išimami kaulai, o mėsa vėl sudedama į puodą. Apelsinai nuplaunami, nuplikomi verdančiu vandeniu, supjaustomi (sėklos išimamos), sudedami ant vištienos kartu su razinomis, tarkuotomis citrinos bei apelsino žievelėmis ir pakaitinama. Tiekiama su keptomis bulvėmis, vaisių kompotu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai