Kepta višta su bulvėm
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, 1 vienetas
- Prieskoniai, vištienos
- Druska
- Juodieji pipirai
- Česnakas
- Majonezas
- Bulvės
Gaminimo instrukcija:
Visų pirma nulupam ir išplaunam bulves ir 10 min. apverdam pasūdytame vandenyje, po to nukošiam. Imamės vištos - prapjaunam jos pilvą ir padarom išklotinę. Nuplaunam ir nusausinam. Tada ištrinam paukštienos prieskoniais, druska, pipirais ir česnaku. Imame blėkutę, įpilam į ją aliejaus, per vidurį dedam vištos išklotinę (pilvu į apačią), o aplink išdėliojam apvirtas bulves. Vištos nugarėlę ištepam majonezu ir šaunam blėkutę į orkaitę, kurioje kepam patiekalą 200 laipsnių 1val. 15min. Patikėkit manim, labiau apskrudusios iš išorės ir sultingesnės viduje vištytės jūs niekad nesat ragavę! O jau bulvyčių skanumas - purios viduje ir traškios iš viršaus:) mmmmmmmmm - skanumėlis :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-11-28 18:55
Kepu. Žiūrėsim koks skonis bus. Ačiū už receptą.
2014-03-30 06:18
kas tie paukstienos prieskoniai?
2013-06-24 23:03
Siendien jau antra karta darau aciu uz paprasta ir lenga rezepta!
2013-01-31 21:30
aš kepu bulves su lupenom,labai skanu,pabandykit,o vištą ryt bandysiu išsikepti pagal šį receptuką
2016-09-10 13:46