Kepta višta su grikiais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištų ketvirčiai, 2 vienetai
- Grikiai, 200 gramų
- Vanduo, karšas, virintas, 400 mililitrų
- Česnakas, kapotas, 4 skiltelės
- Obelių aliejus, 20 mililitrų
- Sviestas, 30 gramų
- Kokosų pienas
- Džiovintas raudonėlis, 2 žiupsneliai
- Mairūnas, 2 žiupsneliai
- Kadagio uogos, 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Grikius užpilti verdančiu vandeniu, uždengti dangčiu ir palaikyti 10 minučių.
Višta įtrinti druska, pipirais. Sumaišyti likusius prieskonius ir jais gardinti višta. Aptepti "Obelių" aliejumi.
Grikius kartu su vandeniu perpilti į kepimui skirtą formą. Gardinti druska, pipirais.
Ant grikių dėti vištos gabalėlius. Pridėti sviesto. Sviestas turi būti ant grikių, bet ne ant vištos.
Kepimo formą uždengti folija. Kepti iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie valandą. Nuimti foliją ir kepti dar 15 minučių.
Skanaus.
Autorės receptas
» Rašyti komentarą
» Komentarai