Kepta višta su grikiais

Kepta višta su grikiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištų ketvirčiai, 2 vienetai
  • Grikiai, 200 gramų
  • Vanduo, karšas, virintas, 400 mililitrų
  • Česnakas, kapotas, 4 skiltelės
  • Obelių aliejus, 20 mililitrų
  • Sviestas, 30 gramų
  • Kokosų pienas
  • Džiovintas raudonėlis, 2 žiupsneliai
  • Mairūnas, 2 žiupsneliai
  • Kadagio uogos, 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Grikius užpilti verdančiu vandeniu, uždengti dangčiu ir palaikyti 10 minučių.

  2. Višta įtrinti druska, pipirais. Sumaišyti likusius prieskonius ir jais gardinti višta. Aptepti "Obelių" aliejumi.

  3. Grikius kartu su vandeniu perpilti į kepimui skirtą formą. Gardinti druska, pipirais.

  4. Ant grikių dėti vištos gabalėlius. Pridėti sviesto. Sviestas turi būti ant grikių, bet ne ant vištos.

  5. Kepimo formą uždengti folija. Kepti iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie valandą. Nuimti foliją ir kepti dar 15 minučių.

    Skanaus.



    Autorės receptas

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą
» Komentarai