Kepta višta su obuoliais

Kepta višta su obuoliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Morkos, 5 vienetai
  • Petražolės, 2 vienetai
  • Vištiena, jauna, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai, 5 vienetai
  • Sviestas, tirpintas, 1 vienetas
  • Salierai, 1 vienetas
  • Poras, 1 vienetas
  • Sultinys, 1 stiklinė
  • Lauro lapai, lapeliai, 2 vienetai
  • Citrinos, žievelė, 3 vienetai
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Obuoliai, 4 vienetai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Išdarinėta višta iš vidaus ir išorės įtrinama druska su maltais pipirais ir sutrintais lauro lapeliais. Į vidų pridedama apelsino ar citrinos žievelių. Į keptuvą dedama višta, įpilama truputį sultinio ar karšto vandens, suberiamos susmulkintos prieskoninės daržovės ir kepama orkaitėje. Kartkartėmis mėsa aptepama sviestu, grietine, palaistoma atsiradusiu skysčiu. Kai mėsa paminkštėja, sudedami kepti obuoliai ir bulvės. Iškepusi supjaustyta višta tiekiama pašildytame pusdubenyje, aplink apdėliojama keptais obuoliais ir bulvėmis. Padažas iškošiamas, pagardinamas grietine ir supilamas ant vištos arba tiekiamas padažinėje.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
onute
2015-02-27 21:53
oj oj kiek fajanso,ogalima daug paprasciau
Mindaugas
2009-08-30 15:07
Tai kokia temperatura orkaiteje??? Kiek laiko kepti??? Sudeti keptus obuolius ir bulves???
Paaiskinkite normaliau.