Kepta višta su obuoliais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Morkos, 5 vienetai
- Petražolės, 2 vienetai
- Vištiena, jauna, 1 vienetas
- Juodieji pipirai, 5 vienetai
- Sviestas, tirpintas, 1 vienetas
- Salierai, 1 vienetas
- Poras, 1 vienetas
- Sultinys, 1 stiklinė
- Lauro lapai, lapeliai, 2 vienetai
- Citrinos, žievelė, 3 vienetai
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
- Obuoliai, 4 vienetai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Išdarinėta višta iš vidaus ir išorės įtrinama druska su maltais pipirais ir sutrintais lauro lapeliais. Į vidų pridedama apelsino ar citrinos žievelių. Į keptuvą dedama višta, įpilama truputį sultinio ar karšto vandens, suberiamos susmulkintos prieskoninės daržovės ir kepama orkaitėje. Kartkartėmis mėsa aptepama sviestu, grietine, palaistoma atsiradusiu skysčiu. Kai mėsa paminkštėja, sudedami kepti obuoliai ir bulvės. Iškepusi supjaustyta višta tiekiama pašildytame pusdubenyje, aplink apdėliojama keptais obuoliais ir bulvėmis. Padažas iškošiamas, pagardinamas grietine ir supilamas ant vištos arba tiekiamas padažinėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-08-30 15:07
Tai kokia temperatura orkaiteje??? Kiek laiko kepti??? Sudeti keptus obuolius ir bulves???
Paaiskinkite normaliau.
Paaiskinkite normaliau.
2015-02-27 21:53