Kepta višta su obuolių įdaru

Kepta višta su obuolių įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Baltieji pipirai, malti
  • Juodieji pipirai, malti
  • Druska
  • Vištiena, vidutinio dydžio, 1 vienetas
  • Obuoliai, vidutinio dydžio, 2 vienetai
  • Aliejus, 5 valgomieji šaukštai
  • Bazilikas, džiovintas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Mairūnas, džiovintas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Vištą įtrinkite prieskoniais ir žolelėmis.
Aptepkite aliejumi ir palikite marinuotis 24 valandoms.
Obuolius nulupkite ir supjaustykite mažesniais gabaliukais.
Obuoliais įdarykite vištos vidų. Kad obuoliai neiškristų perverkite mediniais pagaliukais arba su siūlu ir adata užsiūkite.
Kepkite 180-190 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą.
Skanaus :)

» Rašyti komentarą