Kepta žąsis su obuoliais

Kepta žąsis su obuoliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Petražolės
  • Obuoliai, 10 vienetų
  • Druska
  • Žąsis, 1 vienetas
  • Kmynai
  • Sultinys, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Išvalyta žąsis įtrinamą druska, kmynais, surišama, dedama į keptuvą, užpilama puse stiklinės sultinio ir kepama palaistant 2 val. Paukščiui suminkštėjus, aplink jį sudedami nuplauti, nusausinti obuoliai. Iškepta ir atvėsusi žąsis supjaustoma, aplinkui sudedami obuoliai. Puošiama petražolių lapeliais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai