Kepta žąsis su troškintais kopūstais

Kepta žąsis su troškintais kopūstais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žąsis, 1 vienetas
  • Grybai, džiovinti, 50 gramų
  • Rauginti kopūstai, 500 gramų
  • Pomidorų padažas, 100 gramų
  • Taukai (kiaulių), tirpinti, 0.5 stiklinės
  • Druska
  • Kmynai
  • Mairūnas
Gaminimo instrukcija:

Išskrostas paukštis įtrinamas druska su prieskoniais ir palaikomas 2—3 val. Vėliau aptepamas riebalais ir kepamas apie 2 val. orkaitėje — kartkartėmis palaistomas grybų nuoviru. Kopūstai ištroškinami su trupučiu grybų nuoviro, vėliau suberiami ir supjaustyti grybai. Gardinama prieskoniais. Paukštis supjaustomas (stambesni kaulai išimami) ir sudedamas į pusdubenį (sluoksniais) su troškintais kopūstais, pagardintais pomidorų padažu. Viskas dar pašildoma orkaitėje. Tiekiama su virtomis bulvėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai