Kepta žąsis su troškintais kopūstais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Žąsis, 1 vienetas
- Grybai, džiovinti, 50 gramų
- Rauginti kopūstai, 500 gramų
- Pomidorų padažas, 100 gramų
- Taukai (kiaulių), tirpinti, 0.5 stiklinės
- Druska
- Kmynai
- Mairūnas
Gaminimo instrukcija:
Išskrostas paukštis įtrinamas druska su prieskoniais ir palaikomas 2—3 val. Vėliau aptepamas riebalais ir kepamas apie 2 val. orkaitėje — kartkartėmis palaistomas grybų nuoviru. Kopūstai ištroškinami su trupučiu grybų nuoviro, vėliau suberiami ir supjaustyti grybai. Gardinama prieskoniais. Paukštis supjaustomas (stambesni kaulai išimami) ir sudedamas į pusdubenį (sluoksniais) su troškintais kopūstais, pagardintais pomidorų padažu. Viskas dar pašildoma orkaitėje. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai