Kepta žuvis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Žuvis, bet kokia, 800 gramų
- Bulvės, 3 vienetai
- Česnakas, 3 skiltelės
- Rozmarinas, šakelė, 2 vienetai
- Pipirai, juodieji
- Druska
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Vynas, baltas, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Žuvį nuskusti, išvalyti vidurius, nuplauti šaltu vandeniu.
Žuvį įtrinti česnaku, apibarstyti druska ir pipirais.
Bulves nulupti ir supjaustyti griežinėliais.
Kepimo indą iškloti kepimui skirtu popieriumi ir ištepti aliejumi.
Į kepimo indą įdėti žuvį, bulves, sudėti rozmarino šakeles.
Žuvį užpilti baltuoju vynu.
Kepti iki 220 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių.
Gero apetito!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-07-12 22:39