Kepta žuvis

Kepta žuvis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žuvis, bet kokia, 800 gramų
  • Bulvės, 3 vienetai
  • Česnakas, 3 skiltelės
  • Rozmarinas, šakelė, 2 vienetai
  • Pipirai, juodieji
  • Druska
  • Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Vynas, baltas, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Žuvį nuskusti, išvalyti vidurius, nuplauti šaltu vandeniu.
Žuvį įtrinti česnaku, apibarstyti druska ir pipirais.
Bulves nulupti ir supjaustyti griežinėliais.
Kepimo indą iškloti kepimui skirtu popieriumi ir ištepti aliejumi.
Į kepimo indą įdėti žuvį, bulves, sudėti rozmarino šakeles.
Žuvį užpilti baltuoju vynu.
Kepti iki 220 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių.
Gero apetito!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
aldona
2012-07-12 22:39
fainas