Kepta žuvis
Akcijos:
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Žuvis, bet kokia, 800 gramų
 - Bulvės, 3 vienetai
 - Česnakas, 3 skiltelės
 - Rozmarinas, šakelė, 2 vienetai
 - Pipirai, juodieji
 - Druska
 - Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
 - Vynas, baltas, 100 mililitrų
 
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Žuvį nuskusti, išvalyti vidurius, nuplauti šaltu vandeniu.
Žuvį įtrinti česnaku, apibarstyti druska ir pipirais.
Bulves nulupti ir supjaustyti griežinėliais.
Kepimo indą iškloti kepimui skirtu popieriumi ir ištepti aliejumi. 
Į kepimo indą įdėti žuvį, bulves, sudėti rozmarino šakeles.
Žuvį užpilti baltuoju vynu.
Kepti iki 220 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių.
Gero apetito!
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                
2012-07-12 22:39