Kepta žuvis su grybais

Kepta žuvis su grybais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Upėtakis, arba lydeka, 1 vienetas
  • Grybai, 200 gramų
  • Sūris, fermentinis, tarkuotas, 100 gramų
  • Grietinė, 2 vienetai
  • Druska
  • Pipirai
  • Aliejus
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Miltai, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį supjaustyti gabalais ir virti apie 10 - 15 min. Tada išimti iš puodo ir sudėti ant riebalais pateptos skardos. Berti druskos bei pipirų.

  2. Grybus (geriausia voveraites) pakepinti keptuvėje su aliejumi ir smulkintais svogūnais. Dėti grietinės, berti truputi miltų ir ,maišant, dar šiek tiek patroškinti.

  3. Paruoštą padažą dėti ant žuvytės, pabarstyti tarkuotu sūriu ir kepti maksimalios temperatūros orkaitėje apie 15 minučių.


    Skanaus.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Andrėja
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Justina
2019-08-15 12:25
Labai skaniai gavosi su marinuotais kelmuciais, vienas ir skaniausiu zuvies patiekalu !
nemanau kad
2014-12-05 13:56
zuvis dera su grybais