Kepta žuvis su grybais
 
                        Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Upėtakis, arba lydeka, 1 vienetas
- Grybai, 200 gramų
- Sūris, fermentinis, tarkuotas, 100 gramų
- Grietinė, 2 vienetai
- Druska
- Pipirai
- Aliejus
- Svogūnai, 2 vienetai
- Miltai, 1 valgomasis šaukštas
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                Porcijų skaičius: 6
                                        
                    - Žuvį supjaustyti gabalais ir virti apie 10 - 15 min. Tada išimti iš puodo ir sudėti ant riebalais pateptos skardos. Berti druskos bei pipirų. 
- Grybus (geriausia voveraites) pakepinti keptuvėje su aliejumi ir smulkintais svogūnais. Dėti grietinės, berti truputi miltų ir ,maišant, dar šiek tiek patroškinti. 
- Paruoštą padažą dėti ant žuvytės, pabarstyti tarkuotu sūriu ir kepti maksimalios temperatūros orkaitėje apie 15 minučių. 
 
 
 Skanaus.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2014-12-05 13:56
zuvis dera su grybais
                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    
2019-08-15 12:25