Kepta žuvis su rasalu (užpiltinė)

Kepta žuvis su rasalu (užpiltinė)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žuvis, jūros, 1 kilogramas
  • Alyvuogių aliejus, 50 gramų
  • Druska
  • Kvietiniai miltai, kepimui, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Apvoliojant miltuose tradiciškai kepame keptuvėje žuvį, iškeptą dedame į indą.

Rasalui (užpylimui) naudosime šiuos ingredientus:
Vanduo 1ltr
Svogunai 2-3 vnt.(pjaustyti grežinėliais)
Lauro lapai 2-3vnt.
Gvazdikėliai 4-5vnt.
Kvepiantieji pipirai 5-8vnt.
Druska, pusė šaukšto
Cukrus,1 šaukštas
Actas,2-3 šaukštai

Rasalo gaminimas:
Užvirti vandenį, sudėti visus ingridientus, virti 5-6 min. Atvėsintu rasalu užpilti žuvį taip,kad apsemtu ir palaikyti šaldytuve 3-5 val.
Žuvis patiekiama šalta su karštomis bulvemis (dar galima apibarsyti mėgstamais žalumynais)

Skanaus !

» Rašyti komentarą
» Komentarai
milė
2010-12-22 10:06
skanu tikrai ... tik dar dėjau į rasalą morką virta supjaustyta griezinėliais