Kepta žuvis su sūriu

Kepta žuvis su sūriu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žuvis, 1 kilogramas
  • Sūris, fermentinis, 100 gramų
  • Sviestas, tirpintas, 2.5 valgomojo šaukšto
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Citrinos, 0.5 vieneto
  • Aliejus, 0.5 stiklinės
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai
  • Džiūvėsėliai
  • Juodieji pipirai, malti
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Žuvies filė apšlakstoma citrinos sultimis, pavoliojama miltuose, išplaktame kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir apkepama aliejuje. Supjaustytas svogūnas pakepinamas svieste, pagardinamas prieskoniais, druska. Žuvis sudedama į puodą, ant viršaus užpilama sviesto, truputį pakaitinama. Žuvis tiekiama pusdubenyje, apdėliota svogūnais ir apibarstyta tarkuotu sūriu.

» Rašyti komentarą
» Komentarai