Kepta žuvis su sūriu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Žuvis, 1 kilogramas
- Sūris, fermentinis, 100 gramų
- Sviestas, tirpintas, 2.5 valgomojo šaukšto
- Svogūnai, 3 vienetai
- Citrinos, 0.5 vieneto
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai
- Džiūvėsėliai
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Žuvies filė apšlakstoma citrinos sultimis, pavoliojama miltuose, išplaktame kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir apkepama aliejuje. Supjaustytas svogūnas pakepinamas svieste, pagardinamas prieskoniais, druska. Žuvis sudedama į puodą, ant viršaus užpilama sviesto, truputį pakaitinama. Žuvis tiekiama pusdubenyje, apdėliota svogūnais ir apibarstyta tarkuotu sūriu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai