Keptas ančiukas

Keptas ančiukas
Keptas ančiukas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Antiena, šviežias ančiukas, 1 vienetas
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Kmynai, 1 žiupsnelis
  • Pipirai, 2 gramai
  • Majonezas, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Į majonezą suberti druską, pipirus ir kmynus, viską gerai išmaišyti.

  2. Paruošta mase ištrinti ančiuką ir palikti marinuotis apie 2 valandas

  3. Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių, kepimo skardą iškloti folija, įdėti paruoštą ančiuką ir uždengti folija.
    200 laipsnių temperatūroje (virimo programa) kepti apie 1,5 valandos, po to sumažinti temperatūrą iki 170 laipsnių ir, nuėmus foliją, ant vištienos ar gruzdinimo programos kepti dar 1 valandą.

  4. Patiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Danutė
» Rašyti komentarą
» Komentarai