Keptas ančiukas
Keptas ančiukas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Antiena, šviežias ančiukas, 1 vienetas
- Druska, 1 žiupsnelis
- Kmynai, 1 žiupsnelis
- Pipirai, 2 gramai
- Majonezas, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Į majonezą suberti druską, pipirus ir kmynus, viską gerai išmaišyti.
Paruošta mase ištrinti ančiuką ir palikti marinuotis apie 2 valandas
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių, kepimo skardą iškloti folija, įdėti paruoštą ančiuką ir uždengti folija.
200 laipsnių temperatūroje (virimo programa) kepti apie 1,5 valandos, po to sumažinti temperatūrą iki 170 laipsnių ir, nuėmus foliją, ant vištienos ar gruzdinimo programos kepti dar 1 valandą.Patiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai