Keptas fazanas su cinamonu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Fazanas, 1 vienetas
- Taukai (kiaulių), tirpinti, 1.5 valgomojo šaukšto
- Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
- Kakava, milteliai, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Cinamonas
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Fazanas įtrinamas prieskoniais, palaikomas 1 val., vėliau jo vidus pabarstomas cinamonu, o viršus apdedamas ir aprišamas lašiniukais, kepama orkaitėje. Baigiant kepti, lašiniukai nuimami, o fazanas aptepamas kiaušinių tryniais ir apibarstomas kakavos milteliais. Fazanas tiekiamas supjaustytas, užpiltas padažu, kuriame kepė. Prie jo duodama riebaluose virtų bulvyčių, salotų lapelių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai