Keptas fazanas su cinamonu

Keptas fazanas su cinamonu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Fazanas, 1 vienetas
  • Taukai (kiaulių), tirpinti, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
  • Kakava, milteliai, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Cinamonas
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Fazanas įtrinamas prieskoniais, palaikomas 1 val., vėliau jo vidus pabarstomas cinamonu, o viršus apdedamas ir aprišamas lašiniukais, kepama orkaitėje. Baigiant kepti, lašiniukai nuimami, o fazanas aptepamas kiaušinių tryniais ir apibarstomas kakavos milteliais. Fazanas tiekiamas supjaustytas, užpiltas padažu, kuriame kepė. Prie jo duodama riebaluose virtų bulvyčių, salotų lapelių.

» Rašyti komentarą
» Komentarai