Keptas karpis Kūčioms
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Karpis, 1 kilogramas
- Prieskoniai, žuviai, 1 valgomasis šaukštas
- Druska, 3 žiupsneliai
- Bazilikas, žali, 1 saujelė
- Petražolės, šviežios, 1 saujelė
- Aliejus, 100 gramų
- Džiūvėsėliai, 60 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Karpio gabaliukus išmirkyti. Paskaninti prieskoniais, druska, žolelėmis, išmaišyti ir palaikyti bent 2 valandas vėsioje vietoje.
Nupilti skystį, įpilti į žuvį kelis šaukštus aliejaus, išmaišyti, pavolioti džiūvėsiuose ir kepti aliejuje (galima ir orkaitėje).
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-07-20 23:04