Keptas karpis su pomidorais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Karpis, 2 kilogramai
- Vynas, baltas, 150 gramų
- Sūris, fermentinis, 50 gramų
- Alyvuogių aliejus, 300 mililitrų
- Sviestas, 60 gramų
- Pomidorai, 3 vienetai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Česnakas, 3 skiltelės
- Garstyčios, sėklos
- Druska
- Pipirai, kvapnieji, malti
Gaminimo instrukcija:
Karpius išdarinėkite, pasūdykite, apibarstykite pipirais ir iškepkite aliejuje. Tada dėkite į troškintuvą. Aliejuje, kuriame kepė žuvys, pakepinkite griežinėliais supjaustytus svogūnus ir sutrintus česnakus. Kai svogūnai pagels, berkite garstyčias ir sudėkite nuluptus bei supjaustytus pomidorus. Troškinkite, kol pomidorai ištiš. Tada pilkite vyną, išmaišykite ir viską krėskite į troškintuvą su karpiais. Užtarkuokite sūrį, uždėkite sviestą ir apkepkite orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai