Keptas karpis tešloje
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Kvietiniai miltai, 5 valgomieji šaukštai
- Pienas, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Karpis, 1 vienetas
- Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Karpį išvalykite, nuplaukite. Nupjaukite karpio galvą ir uodegą. Tada žuvį perpjaukite išilgai ties stuburu į dvi dalis. Nupjaukite pelekus ir supjaustykite karpį stačiakampiais gabalais. Juos įtrinkite druska ir pipirais.
Iš tešlai skirtų produktų (kiaušinio, miltų, pieno ir prieskonių) užmaišykite grietinės tirštumo tešlą. Joje apvoliokite karpio gabalėlius ir kepkite ant nedidelės ugnies.
Tešloje keptą karpį patiekite su bulvių koše ir salotomis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-11-27 19:17