Keptas karpis tešloje

Keptas karpis tešloje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska
  • Juodieji pipirai, malti
  • Kvietiniai miltai, 5 valgomieji šaukštai
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Karpis, 1 vienetas
  • Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Karpį išvalykite, nuplaukite. Nupjaukite karpio galvą ir uodegą. Tada žuvį perpjaukite išilgai ties stuburu į dvi dalis. Nupjaukite pelekus ir supjaustykite karpį stačiakampiais gabalais. Juos įtrinkite druska ir pipirais.
Iš tešlai skirtų produktų (kiaušinio, miltų, pieno ir prieskonių) užmaišykite grietinės tirštumo tešlą. Joje apvoliokite karpio gabalėlius ir kepkite ant nedidelės ugnies.
Tešloje keptą karpį patiekite su bulvių koše ir salotomis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
as
2009-11-27 19:17
nekepdavau zuvies, nes nezinojau kaip padaryt, kad butu skanu, nuo dabar jau kepsiu zuvi.