Keptas lietuviškas sūris

Keptas lietuviškas sūris
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškės sūris, 1 vienetas
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:

Sūris ištepamas iš visų pusių grietine ar majonezu, užbarstoma susmulkintu prieskoninių augalų mišiniu. Mišiniui tinka: peletrūnas, mėtos, baziliko, juozažolės, čiobrelių lapeliai, kmynai. Sūris dedamas ant vandeniu suvilgytos folijos, susukamas, dedamas į orkaitę ir kepamas 15-20 min. Atvėsęs — pjaustomas.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
dalia
2014-09-26 10:59
kokioje temperatūroje kepti
pupulis
2011-04-19 22:24
visai nieko tas sūriukas
(anonimas)
2010-10-19 19:47
super skanus
gabriele
2010-03-26 15:39
kaip skanu siandien issikepiau tai valgiau ir valgiau
ugnė
2009-10-01 18:12

skanus