Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Cinamonas, žiupsnelis
- Grietinėlė, 35%, 250 mililitrų
- Cukrus, 200 gramų
- Obuoliai, 10 vienetų
- Sviestas, 120 gramų
- Likeris "POÉMA Creme", 300 mililitrų
- Mascarpone sūris, 500 gramų
- Avietės, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Obuolius nuplauname ir nulupame. Išvalome sėklalizdžius. Į kepimo indelį pilame likerį “POÉMA Creme”, dedame sviestą, ant viršaus uždedame obuolį ir viską suvyniojame į foliją. Paruoštus indelius dedame į orkaitę ir kepame 160 laipsnių temperatūroje 40min. Obuoliai turi suminkštėti.
Kremas: plakame grietinėlę su 100 gr. cukraus, vėliau įdedame cinamono, išplakę sumaišome su mascarpone sūriu.
Padažas: avietes ir 100 gr. cukraus sutriname su smulkintuvu ir gautą masę dar pertriname per sietelį kad neliktų sėklų.
Viliojančio saldumo!
» Rašyti komentarą
» Komentarai