Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)

Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas, žiupsnelis
  • Grietinėlė, 35%, 250 mililitrų
  • Cukrus, 200 gramų
  • Obuoliai, 10 vienetų
  • Sviestas, 120 gramų
  • Likeris "POÉMA Creme", 300 mililitrų
  • Mascarpone sūris, 500 gramų
  • Avietės, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Obuolius nuplauname ir nulupame. Išvalome sėklalizdžius. Į kepimo indelį pilame likerį “POÉMA Creme”, dedame sviestą, ant viršaus uždedame obuolį ir viską suvyniojame į foliją. Paruoštus indelius dedame į orkaitę ir kepame 160 laipsnių temperatūroje 40min. Obuoliai turi suminkštėti.

Kremas: plakame grietinėlę su 100 gr. cukraus, vėliau įdedame cinamono, išplakę sumaišome su mascarpone sūriu.

Padažas: avietes ir 100 gr. cukraus sutriname su smulkintuvu ir gautą masę dar pertriname per sietelį kad neliktų sėklų.

Viliojančio saldumo!

» Rašyti komentarą
» Komentarai